| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
saionaara
|
Postitatud: 19.09.2009 18:51:55 Teema: wtf, netpointi osad domeenid nakatunud viirustega? |
|
|
Tervist, mind morjendab üks asi mis juba suht pikka aega on toimunud, nimelt minu enda domeen mis on gaming-public.pri.ee peaks olema kenasti korras ja sinna peaks pääsema aga ma ei saa sest alati kui ma oma domeenile lähen või mõnele selle domeeni kaudu olevasse kausta siis tuleb kohe viirusetõrjel teade et Trojan Horse... wtf nagu ei ole ju võimalik, ma olen mitmeid kordi domeeni serveri tühjendanud ja uuesti kõik peale pannud aga ikka, alguses küll kui uuesti kõik peale panen siis kena ja korras aga mingi tunnikese pärast jälle Warning: Trojan Horse was found.... lol, kas netpointis on mõned serverid mingi viirusega nakatunud või mis? soovitaks kontrollida, sama on ka domeenil zip.pri.ee , kui sinna lehele tahan pääseda siis tuleb sama hoiatud jne nagu mul enda domeeniga ja sinna ei saa.
Tean et asi ei saa olla minu failides mis on pandud domeeni serverile... see jama algas mingi pool kuud tagasi võibolla, ennem avast antivirus seda teadet ei andud.
Siin ka pilt sellest:
Soovin minna amxbans aadressile aga tutkit...
Soovin minna koduka avalehele aga tutkit...
 |
|
| Tagasi üles |
|
Hypik
|
Postitatud: 20.09.2009 11:38:34 Teema: |
|
|
| Otsi lehekülje koodidest kahtlaseid ridu. Tihtipeale "muutuvad" viiruseks mõned reklaamid või on vananenud komponendid muutunud ebaturvaliseks ja need on nakatatud vm. |
|
| Tagasi üles |
|
ragnis12

|
Postitatud: 20.09.2009 19:31:17 Teema: |
|
|
See on "False positive" _________________
 |
|
| Tagasi üles |
|
raimo netpoint.ee

|
Postitatud: 21.09.2009 09:11:25 Teema: |
|
|
Kõigepealt tuleks ikkagi enda arvuti üle kontrollida. Kui kodulehele minnes tuleb teade viiruse kohta, siis ilmselt on/oli sul enda arvutis trooja viirus, mis sealt lisaks panga paroolidele on ka FTP paroolid on viiruse loojatele edastanud.
Võtame FTP serveri logifaili ja vaatame:
80.98.94.251 UNKNOWN np14847 [21/Sep/2009:07:08:50 +0300] "STOR index.html" 226 5063
Esimene on siis IP aadress, millelt on sisse logitud.
RIPE ütleb meile, et see asub Hungaris:
http://www.db.ripe.net/whois?form_type=simple&full_query_string=&searchtext=80.98.94.251&submit.x=19&submit.y=8&submit=Search
np14847 on siis sinu kasutajanimi, mis näitab, et sisse on logitud sinu kasutajatunnustega ehk viirus on arvutis endiselt aktiivne või pole parooli hulk aega muudetud. See on väga halb.
Nurksulgudes on kuupäev ja kellaaeg. Pakun, et sellisel kellaajal magavad veel enamus õndsat und, mitte ei muuda serveris index faile.
"STOR index.html" tähendab, et muudetud on index.html faili.
Kuna see viirus levitab ennast edasi, siis praegu sai domeen suletud ja paroolid ära muudetud. Kui viirus on leitud ja eemaldatud, avame konto uuesti. _________________ Veebimajutus |
|
| Tagasi üles |
|
saionaara
|
Postitatud: 22.09.2009 20:47:09 Teema: |
|
|
| Kaua see viiruse leidmise protsess aega võib võtta ? |
|
| Tagasi üles |
|
kanakukk_jr
|
Postitatud: 22.09.2009 21:30:23 Teema: |
|
|
| Ma sain aru, et ikka Teie, saionaara, arvutis on viirus, mis tasuks üles otsida.. |
|
| Tagasi üles |
|
saionaara
|
Postitatud: 23.09.2009 14:19:43 Teema: |
|
|
| minu arvutites ei ole ühtegi viirust sest alles scannisin mõlemad läbi kaspersky 2010 scanneriga ja mõlemal ka aktiivne litsents peal, seega peab probleem olema netpointi serverites sest ka zip.pri.ee kodukale minnes näitab seda, nüüd küll vahetasin viirusetõrje kaspersky vastu ja kaspersky püüdis sama asja kinni mida avast antivirus, ehk siis Trojan Horse |
|
| Tagasi üles |
|
krypto
|
Postitatud: 24.09.2009 12:35:23 Teema: |
|
|
| saionaara kirjutas: | | minu arvutites ei ole ühtegi viirust sest alles scannisin mõlemad läbi kaspersky 2010 scanneriga ja mõlemal ka aktiivne litsents peal, seega peab probleem olema netpointi serverites sest ka zip.pri.ee kodukale minnes näitab seda, nüüd küll vahetasin viirusetõrje kaspersky vastu ja kaspersky püüdis sama asja kinni mida avast antivirus, ehk siis Trojan Horse |
No aga keegi teine pole siiani selle üle kurtnud
Seega ikkagi sinu arvutis probleem....  _________________
 |
|
| Tagasi üles |
|
saionaara
|
Postitatud: 25.09.2009 16:02:22 Teema: |
|
|
| millal mu domeen jälle avatakse ? sooviks kasutada. |
|
| Tagasi üles |
|
Blader

|
Postitatud: 18.01.2010 16:51:32 Teema: |
|
|
| saionaara kirjutas: | | millal mu domeen jälle avatakse ? sooviks kasutada. |
siis kui sul arvutist viirus leitud. Kaspersky on kehv viirusetõrje, kasuta parem AVG, Avira, MSE. |
|
| Tagasi üles |
|
frygor
|
Postitatud: 18.01.2010 21:26:51 Teema: |
|
|
| Blader kirjutas: | | saionaara kirjutas: | | millal mu domeen jälle avatakse ? sooviks kasutada. |
siis kui sul arvutist viirus leitud. Kaspersky on kehv viirusetõrje, kasuta parem AVG, Avira, MSE. |
Arvan, et see on juba suiku vajunud teema siin, kui kuupäevasid vaadata!!  |
|
| Tagasi üles |
|
|